Huisvesting

Wij geloven in korte woon-werkafstanden voor onze medewerkers. Om deze reden heeft Antenna International huisvesting dichtbij onze opdrachtgevers. Alle woonruimten zijn compleet ingericht en worden tegen faire tarieven verhuurd aan onze flexwerkers. Het verzorgen van huisvesting heeft bij Antenna International geen winstoogmerk. In onze woningen gelden strikte huisregels op het gebied van schoonhouden, alcohol, roken en overlast.

Woninginspectie

Structureel worden woningen door een eigen inspecteur bezocht om te beoordelen of de huisregels worden opgevolgd, maar ook om te controleren of de veiligheid nog op orde is door bijvoorbeeld een controle op het goed functioneren rookmelders en brandblussers. Voor storingen, problemen of schades staat er een interne storingsdienst paraat.

Keurmerk

Uiteraard voldoen onze woningen aan de eisen van Stichting Normering Flexwonen (SNF). Om voor dit keurmerk in aanmerking te komen, worden de woningen jaarlijkse ge-audit en gecontroleerd op o.a. leefruimte, brandveiligheid, administratie en beheer, hygiëne, sanitaire voorzieningen en kookgelegenheid. Deze audit vindt plaats in opdracht van SNF en wordt uitgevoerd door een geaccrediteerde instelling. Antenna International staat dan ook met trots in het register met SNF geregistreerde ondernemingen.

Interesse in onze dienstverlening?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of direct een offerte wilt opvragen.