Personeel

Antenna International is al jarenlang een betrouwbare partner voor de bemiddeling van Oost-Europese arbeidskrachten bij vele klanten in de Randstad. Onze gemotiveerde krachten zijn actief in de sierteelt, productie, food en logistiek.

Onze professionele aanpak

De kwaliteit van onze pool met medewerkers heeft onze continue aandacht. Met diverse professionele werving- en selectiepartners in Oost-Europa hebben wij langdurige samenwerkingsverbanden. Zij zorgen er voor dat alle arbeidsmigranten volledig geïnformeerd zijn over de vacatures bij onze klanten in Nederland. Ook onze dienstverlening op het gebied van de salarisadministratie, huisvesting, ziektekostenverzekering, BSN-registratie en woon- en werkverkeer wordt uitvoering toegelicht. Uiteraard krijgt Antenna International van alle kandidaten uitvoerige profielen en op basis van competenties en interesses worden keuzes gemaakt. Verrassingen worden voor alle partijen uitgesloten waardoor flexwerkers gemotiveerd bij onze opdrachtgevers aan de slag gaan.

Verzekerd van kwaliteit

De juiste matches maken, het is ons vak! Gemotiveerde arbeidskrachten die met plezier aan het werk zijn bij tevreden klanten, daar doen we het voor. Antenna International is NEN 4400-1 gecertificeerd, ingeschreven in het register van Stichting Normering Flexwonen (SNF) en lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Antenna International is onderdeel van de Antenna Groep, een uitzendorganisatie dat al ruim 25 jaar succesvol actief is met vestigingen in de Randstad.

Interesse in onze dienstverlening?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of direct een offerte wilt opvragen.